Αντιμικροβιακή επένδυση.

Η συνεργασία μας με την εταιρία Preconstr επίσημο αντιπρόσωπο της BIO | CLAD εξασφαλίζει στους πελάτες μας την πιο άρτια τεχνολογικά λύση για την προστασία των δομών τους από υγειονομικούς κινδύνους.


Τόσο οι υπάρχουσες όσο και οι μελλοντικές δομές μπορούν τώρα να προστατευθούν χάρη στις αντιμικροβιακές επενδύσεις σε τοιχοποιία και πατώματα.


Τα προϊόντα BIO | CLAD μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν σε  νοσοκομεία σχολεία χώρους επεξεργασίας τροφίμων αποδυτήρια χώρους υγιεινής και εργαστήρια κάθε είδους.

Περισσότερα για τα προϊόντα BIO | CLAD εδώ:

Τεχνολογία με εγγύηση εφ’όρου ζωής.

Independent Testing ISO 22196

Τα αποτελέσματα ελέγχου του BioClad κατά ISO 22196:2007 φανερώνουν μείωση στο συνολικό βακτηριδιακό φορτίο ανώτερη του 99%. Η τεχνολογία BioCote έχει ισοδύναμη δράση σε πραγματικές συνθήκες και συνθήκες εργαστηρίου.Το γράφημα αποτυπώνει ότι σε μόλις 30 λεπτά η μείωση των βακτηρίων είναι μεγαλύτερη του 50% και σε 2 ώρες ανώτερη του 99%.

Παρότι κάποιο πρόσθετο μπορεί να οριστεί ως αντιμικροβιακό ακόμα και αν μειώνει τα βακτήρια για μόλις 5 λεπτά,το BioCote είναι ελεγμένο και διακριβωμένο για τη συνεχή δράση του και συνοδεύεται από εγγύηση ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.