Αποδυτήρια Άτλας

 Αποδυτήρια “ΑΤΛΑΣ”, φορητοί ανθεκτικοί οικίσκοι.

Εγγύηση οι χώροι υγιεινής και τα αποδυτήρια “ΑΤΛΑΣ”

Οι στιβαρές κατασκευές της EUROtrade S.A. ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλότερες απαιτήσεις, με τη σειρά από προκατασκευασμένους χώρους υγιεινής και τα αποδυτήρια “ΑΤΛΑΣ”. Εκτός από τον τομέα των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατασκευή πάσης φύσεως κινητών χώρων υγιεινής και αποδυτηρίων. Με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας και της ανθεκτικότητας των προϊόντων “ΑΤΛΑΣ”. Για προσωρινή ή μόνιμη χρήση από τον πελάτη. Πρόκειται για πανίσχυρη μεταλλική κατασκευή.

Ποιότητα και αντοχή

Από 5 τ.μ. έως εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα. Με δυνατότητα επέκτασης προς κάθε διάσταση. Ξεχωρίζει ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητά της. Κύριο μέλημα είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του χρήστη. Με ευελιξία και άμεση ανταπόκριση, έχουμε κερδίσει το στοίχημα στο μερίδιο αγοράς που μας αναλογεί. Στους βασικούς πελάτες της EUROtrade S.A., για την κατηγορία προϊόντων “ΑΤΛΑΣ”, στο πεδίο των αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής, συγκαταλέγονται επιχειρήσεις με:

-Εργοταξιακά συγκροτήματα για έργα αιχμής

-Κτιριακές εγκαταστάσεις κάθε μορφής

-Εργοστασιακές μονάδες

-Βιομηχανικούς χώρους

-Πρώτης γραμμής αθλητικές υποδομές

-Νοσοκομειακές και ιατρικές μονάδες περίθαλψης

Στέγαση χώρων υγιεινής

Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι “ΑΤΛΑΣ”  αποτελούν δραστική πρόταση επίλυσης των προβλημάτων στη στέγαση των χώρων υγιεινής και των αποδυτηρίων. Για εταιρείες, επιχειρήσεις, επαγγελματικούς φορείς και οργανισμούς. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα με κύριο μέλημα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Σύμφωνα με τις εγχώριες και διεθνείς προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης. Το σαφές πλεονέκτημα που διαθέτει η EUROtrade S.Α., είναι η κατάλληλη μελέτη του χώρου, η διερεύνηση των αναγκών του χρήστη και η πλήρης εναρμόνιση με τις εκάστοτε μορφολογικές απαιτήσεις. Χάρη στο απόλυτα εξειδεικευμένο και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας.

Προσαρμόζουμε εξ ολοκλήρου τις κατασκευές στα αιτήματα των χρηστών. Οι ευαίσθητοι τομείς των χώρων υγιεινής και αποδυτηρίων καλύπτονται από την εταιρεία μας, με χαρακτηριστική επάρκεια και αποτελεσματικότητα. Τουαλέτες, κοντέινερ, καμπίνες και κάθε είδους χώροι υγιεινής διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές για τον ιδιαίτερο εξοπλισμό τους. Το ίδιο ισχύει για την κατηγορία των χώρων αποδυτηρίων. Τα προϊόντα “ΑΤΛΑΣ” διακρίνονται για την αδιαμφισβήτητα αξιόπιστη ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Πρόκειται για επενδυτική επιλογή ιδιαίτερης βαρύτητας.