Δημοσιογραφικά θεωρεία

Δημοσιογραφικά Θεωρεία

Επιλογές ποιότητας και ασφάλειας

Στο ευρύτερο πλαίσιο των αθλητικών εγκαταστάσεων που κατασκευάζει η EUROtrade S.A., περιλαμβάνονται και τα Δημοσιογραφικά Θεωρεία. 

Τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, η εταιρεία παραδίδει στιβαρά έργα κορυφαίας αισθητικής και λειτουργικότητας.

Συνεργαζόμαστε με Αθλητικούς όμιλους, ομάδες, γήπεδα και πάσης φύσεως αθλητικές επιχειρήσεις και σωματεία.   Τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνή αγορά, επιλέγουν τα προϊόντα μας για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Παράγουμε μεταλλικές κατασκευές αξιόπιστες και ταχύτατα συναρμολογούμενες.  

Αντιβανδαλικές προδιαγραφές

Προσέχουμε τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.  Σεβόμαστε τις απαιτήσεις των αθλητικών διοργανώσεων.   Φροντίζουμε ώστε στις εγκαταστάσεις τους, τα έργα να φέρουν αντιβαλιστικές προδιαγραφές.

Με ανθεκτικά υλικά και ποικιλία εφαρμογών. 

  • Δημοσιογραφικά Θεωρεία
  • Αποδυτήρια,
  • Χώροι υγιεινής,
  • Κυλικεία,
  • Γραφεία και αίθουσες

Αποτελούςν γα κάθε χρήση, αιχμή του δόρατος για τον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων που αναλαμβάνουμε.

Δημοσιογραφικά Θεωρεία Νέες τεχνολογίες

Με ανέσεις, κατάλληλες υποδομές για τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Δικτύωσης, παραδίδονται άμεσα από το τεχνικό επιτελείο μας.  Με ειδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό από το επιστημονικό προσωπικό μας, πολλαπλές επιλογές και ειδική μέριμνα για τις ανάγκες κάλυψης των αθλητικών γεγονότων από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Συνεργαζόμαστε για την ασφάλεια του Τύπου και την εξασφάλιση τη απρόσκοπτης εργασίας των λειτουργών του.  Μελετάμε επαρκώς τους χώρους, σχεδιάζουμε με άριστη τεχνογνωσία και υλοποιούμε με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών.  Παρακολουθούμε στενά τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και βαδίζουμε παράλληλα, εμπλουτίζοντας το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε στον κλάδο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Διασφαλίζουμε τη λειτουργικότητα των υποδομών και γι’ αυτό βρισκόμαστε στην κορυφή της λίστας στις προτιμήσεις των πελατών μας, στην κατηγορία αυτή.  Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων.  Με ευθύνη και μέριμνα για αθλητές, κοινό, δημοσιογράφους, γινόμαστε αρωγοί του αθλητικού πνεύματος και του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.