Ελαφρές κατασκευές επείγουσων αναγκών

Ελαφρές κατασκευές επείγουσων αναγκών

Σχολικά κτίρια και μεμονομένες αίθουσες.

Με ύψιστο κριτήριο την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η EUROtrade παραδίδει άριστες κατασκευές σε Σχολικά Κτίρια. Πρόκειται για στεγαστικές λύσεις που έρχονται να καλύψουν έκτακτες και επείγουσες ανάγκες στο πεδίο της ελαφράς κατασκευής.

Οι ελαφρές κατασκευές επείγουσων αναγκών, παραδίδονται άμεσα, υπό την αιγίδα ποιότητας των προϊόντων “ΑΤΛΑΣ” και “ΕΡΜΗΣ”. Από το 1978, η εταιρεία με τις απολύτως λειτουργικές και στιβαρές κατασκευές της έχει στεγάσει χιλιάδες μαθητές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Τα έργα σχολικών κτιρίων μελετώνται, σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τους εγχώριους και διεθνείς κανόνες ασφάλειας και τον ισχύοντα οικοδομικό κανονισμό. Πληρούνται οι υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας αντισεισμική προστασία με τις ελαφρές μεταλλικές κατασκευές της  EUROtrade. Αξιοπιστία και ασφάλεια είναι το δίπτυχο της στρατηγικής μας. Η εκπαιδευτική κοινότητα μας εμπιστεύεται για την ανέγερση σχολικών κτιρίων που επιμερίζονται σε:

-Σχολικές αίθουσες

-Ιατρεία

-Χώρους υγιεινής

-Καντίνες, κυλικεία

-Γραφεία

-Αναγνωστήρια

-Αίθουσες πολλαπλής χρήσης

-Αποδυτήρια γηπέδων

Άμεση ανέγερση

Η τεχνική ευελιξία που παρέχουν οι μεταλλικές κατασκευές μας, σημαίνει ταχύτατη παράδοση και άμεση ανέγερση των υποδομών. Με μείωση του κόστους και ενίσχυση της οικοδομικής αντοχής και ασφάλειας.

-Εργονομικός σχεδιασμός

-Εξελιγμένη τεχνογνωσία στο αντικείμενο

-Πλήρης φορητότητα

Η μέγιστη ποιότητα των προϊόντων της EUROtrade διασφαλίζεται η απόλυτη προστασία στον τομέα των Σχολικών Κτιρίων και της επείγουσας ανάγκης ελαφρών κατασκευών. Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρείας διαθέτει την τεχνογνωσία και την ευελιξία επίλυσης και των πιο σύνθετων προβλημάτων δόμησης. Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

Προσφέρουμε προσαρμοστικότητα και ισχύ. Δύναμή μας η γνώση και η εμπειρία. Παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και υιοθετούμε νέες τεχνολογίες. Βρισκόμαστε στα χνάρια της καινοτομίας και της πρωτοπορίας, διατηρώντας μια ισχυρή παράδοση 40 ετών συνέπειας στην ποιοτική κατασκευή και δόμηση. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών και δίνουμε λύσεις ποιότητας και αντοχής.

Για προσωρινή ή μόνιμη χρήση. Στον νευραλγικό τομέα της επείγουσας στέγασης για τα σχολεία και τις πάσης φύσεως δημόσιες ή ιδιωτικές εκπαιδευτικές μονάδες.