Εμπορικές Αποθήκες

EUROtrade S.A. Romney-Toll Warehouses

Εμπορικές αποθήκες

Μεταφερόμενες ! Επεκτάσιμες! Διαιρούμενες!

Με 64 διαφορετικούς τύπους κτιρίων απαντά η EUROtrade στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των εταιρειών και των επιχειρήσεων για Εμπορικές Αποθήκες.

Πρόκειται για τις μεταλλικές κατασκευές ΤΟΛ.   Ολόκληρα κτίρια που ταξιδεύουν αποσυναρμολογημένα, σε όλον τον κόσμο.   Σε ειδικά πακέτα (kit).   Ο σκελετός τους αποτελείται από αρθρωτές διατομές ημικυκλικού σχήματος.  Επιτρέπουν τη διαμόρφωση των χώρων αποθήκευσης με πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών. 

Ευελιξία και εύκολη προσαρμογή. Υψηλό κέρδος σε χρόνο και χώρο.

Κτίρια ΤΟΛ

Αλλάζουν τα δεδομένα της αποθήκευσης.  Στα πλεονεκτήματα της σειράς συγκαταλέγονται:

  • Άμεση απόσβεση της επένδυσης
  • Ελκυστικές τιμές
  • Μικροί χρόνοι παράδοσης
  • Πάνω από 60 τύποι κτιρίων
  • Ταχύτατη συναρμολόγηση από ανειδείκευτο συνεργείο
  • Μεγάλη χρωματική ποικιλία που διατίθενται τα προκατασκευασμένα κτίρια

Εμπορικές Αποθήκες άμεση ανέγερση

Η ταχύτατη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας είναι το βασικό μας μέλημα.  Η σειρά από Εμπορικές Αποθήκες που διαθέτουμε προς πώληση, είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα και ελκυστική.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός των κτιρίων, ειδικά μελετημένος για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αποθήκευσης, κλέβει την παράσταση.

Ο συνδυασμός των κοίλων επιφανειών και αρθρωτών διατομών ημικυκλικού σχήματος μειώνει σημαντικά τις ασκούμενες πιέσεις.  Επιτρέπει, έτσι, την πάκτωση σε δάπεδο από μπετόν με μεταλλικά βύσματα.   Ελαχιστοποιεί το κόστος οικοδομικών εργασιών.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του συνολικού προϋπολογισμού για την επενδυτική αυτή επιλογή και κίνηση του πελάτη.

Πρόκειται για άριστα μελετημένες κατασκευές ΤΟΛ. Σχεδιασμένες για τις πιο απαιτητικές ανάγκες.  Με υψηλές προδιαγραφές και ανθεκτικότητα.  H γρήγορη παράδοση και η εύκολη μεταφορά και συναρμολόγηση λύνουν τα χέρια των επιχειρήσεων που χρειάζονται άμεσα νέους αποθηκευτικούς χώρους, με λογικό κόστος.

Οι προκατασκευασμένες αποθηκευτικές λύσεις που τοποθετούνται στο χώρο επιλογής του πελάτη, εξασφαλίζουν πλήρη προστασία και ασφάλεια για τα εμπορεύματα και τα προϊόντα.  Διευρύνουν τις επιλογές αποθήκευσης. Διευκολύνουν την ελεύθερη μετακίνηση των αγαθών. Είναι πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εμπορικών εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.    2103411063