Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής Ερμής.

Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής  Ερμής.

ΣΤΕΓΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Προσαρμόζονται παντού τα αποδυτήρια Ερμής

Η EUROtrade S.A. αποτελεί ηγετική δύναμη στις λύσεις της επείγουσας στέγασης. Ενδεικτικά, οι μεγαλύτεροι διεθνείς ανθρωπιστικοί οργανισμοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις, εξουσιοδοτημένοι κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς την επιλέγουν ως εξουσιοδοτημένο εταίρο τους σε πάσης φύσεως ανθρωπιστικές και προσφυγικές κρίσεις. Οι χώροι υγιεινής και τα αποδυτήρια Ερμής βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της εταιρείας. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία των προϊόντων τα καθιστούν ελκυστική λύση σε κάθε περίπτωση. Διατίθενται σε διαστάσεις από 1 τ.μ. έως 30 τ.μ.

Ταχύτητα και υψηλή τεχνογνωσία

Το άριστα καταρτισμένο τεχνικό τμήμα της EUROtrade σπεύδει άμεσα στον χώρο του πελάτη. Μελετά, σχεδιάζει από την αρχή και προσαρμόζει τους φορητούς οικίσκους Ερμής στις ανάγκες του κάθε έργου. Από μικρές τοπικές επιχειρήσεις, μέχρι μεγάλα εργοτάξια. Ο χρήστης επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του και απολαμβάνει:

-Άμεση παράδοση

-Μέγιστη ποιότητα

-Τεχνική ευελιξία

-Πλήρη φορητότητα

Μεγάλη ποικιλία επιλογών

Ισχυρό πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων είναι η δυνατότητα άμεσης ανέγερσης των φορητών οικημάτων χωρίς περαιτέρω οικοδομικές εργασίες από την πλευρά του πελάτη. Εγχώριες τουριστικές μονάδες απευθύνονται σε μας. Για παραθαλάσσιες κατασκευές και πάσης φύσεως καταλύματα που χρειάζονται ισχυρή ανθεκτικότητα και άμεση ανταπόκριση.

Επιχειρηματικοί όμιλοι, γραφεία, εταιρείες και εργοτάξια, καθώς και αθλητικοί οργανισμοί. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες του πελάτη, με τα Αποδυτήρια Ερμής. Εξετάζουμε προσεκτικά τις απαιτήσεις και τη μορφολογία του κάθε χώρου και παρέχουμε συμφέρουσες λύσεις.

Αισθητικά απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον που τοποθετούνται οι φορητοί οικίσκοι. Βασικό μέλημά μας είναι η προστασία και ο κατάλληλος σχεδιασμός. Υλοποιούμε έργα με βάση τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης.

Διασφαλίζουμε την ποιότητα στις εγκαταστάσεις που αφορούν τους χώρους υγιεινής με τα Αποδυτήρια Ερμής. Δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την κατασκευαστική μας επάρκεια και την ιδιαίτερα ευρεία γκάμα προϊόντων και επιλογών που διαθέτουμε.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι για χώρους υγιεινής και αποδυτήρια Ερμής είναι κατάλληλοι είτε για προσωρινή είτε για μόνη χρήση. Παντός καιρού και συνθηκών με αντισεισμική προστασία και υψηλές προδιαγραφές.