Οικίσκοι Φωτοβολταϊκών Έργων

EUROtrade S.A EM LW Shelters 015

Οικίσκοι Φωτοβολταϊκών Έργων

Θεματοφύλακες των ενεργειακών έργων

Η EUROtrade S.A. δραστηριοποιείται δυναμικά στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.   Τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.  Τη συμβολή της σε αυτό το κομμάτι της σύγχρονης επιχειρηματικότητας αποτελούν οι Οικίσκοι Φωτοβολταϊκών Έργων.  Διαθέτει μακρά και βαθιά της εμπειρία στο σχεδιασμό οικίσκων μηχανολογικού εξοπλισμού.  Γεγονός που την  έχει φέρει στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας.  Θεωρείται σήμερα, ηγέτης στον τομέα καινοτομιών σε αυτόν τον τομέα.

Οικίσκοι Φωτοβολταϊκών Έργων Νικητές στις προκλήσεις

Κερδίζουμε το στοίχημα των δύο μεγαλύτερων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πελάτες.  Τα θέματα της πρόσβασης-προσπελασιμότητας. Οι δυσκολείως των μακρινών αποστάσεων.   Καθώς και των δυσχερών κλιματολογικών συνθηκών. 

Διαθέτουμε τα εργαλεία εκείνα, σε επίπεδο υλικών, τεχνογνωσίας και μέσων.  Μπορούμε και ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη.   Ακόμα και στις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.   Οι κατασκυεές μας φτάνουν και στα πλέον απομακρυσμένα σημεία.

Πλεονεκτήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά

Στα ισχυρά χαρτιά της EUROtrade είναι οι δυνατότητες που της παρέχει η υψηλής στάθμης τεχνογνωσία της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα:

-Το μέγεθος των οικίσκων οριστικοποιείται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη, ύστερα από την επιλογή του εξοπλισμού που θέλει να στεγάσει.

-Η μεταφορά των οικίσκων μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλον τον εξοπλισμό, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ανανενώσιμων Πηγών Ενέργειας.

-Η ποιότητα των υλικών και των ευέλικτων κατασκευαστικών επιλογών κατά περίπτωση έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό και την ελαχιστοποίηση της ανάγκης για εργασίες συντήρησης από την πλευρά των χρηστών.

-Οι Οικίσκοι Η/Μ Φωτοβολταϊκών Πάρκων της EUROtrade διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα έναντι τη οξείδωσης.

-Τα δάπεδα των Οικίσκων Η/Μ Φωτοβολταϊκών Πάρκων έχουν αντιστατικές και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Ασφάλεια, προστασία και ευελιξία

Τα προκατασκευασμένα κτίρια στέγασης του ηλεκτρο-μηχανολογικού εξοπλισμού των φωτοβολταϊκών πάρκων εξακολουθούν να διατηρούν το 100% της δυνατότητας αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς τους.

Την ίδια στιγμή διάθετουν:

  • Αντιδιαρρηκτική κατασκευή για την ασφάλεια και την προστασία του πολύτιμου εξοπλισμού
  • Σύστημα πυρανίχνευσης
  • Σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.