Ολοκληρωμένες λύσεις για την εκπαίδευση

Integrated school buildings - Ολοκληρωμένες λύσεις για την εκπαίδευση

Ολοκληρωμένες λύσεις για την εκπαίδευση

Σχολικά κτίρια, Ολοκληρωμένες λύσεις για σχολεία

Εκπαιδευτικοί οργανισμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, από Ελλάδα και εξωτερικό, απευθύνονται στην EUROtrade S.A. προκειμένου να αντιμετωπίσουν επείγουσες ανάγκες στέγασης. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η δυνατότητα συναρμολόγησης κτιριακών εγκαταστάσεων μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παραδίδει ως Ολοκληρωμένες λύσεις, Σχολικά Κτίρια άμεσα, πλήρως εξοπλισμένα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών μπορεί να ανεγερθεί τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1.200 τ.μ. στην τελική και ολοκληρωμένη του μορφή.

Συνέπεια στην ποιότητα

Από το 1978, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των κατασκευαστικών έργων  και παρέχουμε λύσεις ποιότητας και αξιοπιστίας στον νευραλγικό κλάδο της Εκπαίδευσης. Τα Σχολικά Κτίρια της EUROtrade S.A.:

-Παραδίδονται ταχύτατα.

-Σχεδιάζονται με βάση τις εγχώριες και διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

-Εκτείνονται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα κατασκευών, από πολύ απλές υποδομές έως ιδιαίτερα σύνθετες και πολυτελείς.

-Παρέχουν άμεση απόσβεση της επένδυσής τους προς τον πελάτη που τα επιλέγει.

-Προσαρμόζονται απόλυτα στις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τον τομέα της Εκπαίδευσης.

Υψηλές προδιαγραφές

Το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρείας επισκέπτεται τους χώρους. Μελετά, σχεδιάζει και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Πάντα εφαρμόζοντας πλήρως τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας, προστασίας και αντισεισμικότητας και με βάση τον ισχύοντα οικοδομικό κανονισμό.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές, η EUROtrade S.A. παρέχει την τεχνογνωσία της από το χώρο της προκατασκευασμένης και φορητής στέγασης στη δημιουργία, αναβάθμιση και επέκταση σχολικών συγκροτημάτων.

Η γκάμα προϊόντων που δραστηριοποιείται, καλύπτει από το πεδίο των απλών σχολικών αιθουσών, των γραφείων και των πολλαπλών χρήσεων χώρων μέχρι το κομμάτι των ιατρείων, των χώρων υγιεινής, των κυλικείων και των αθλητικών αποδυτηρίων. Με ευθύνη και συγκρότηση, αναβαθμίζουμε το σχολικό περιβάλλον. Θέτουμε στο κέντρο τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, καθώς και τις επιμέρους ανάγκες τους.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών, δημιουργούμε κατασκευές ανθεκτικές και κατάλληλες για παντός είδους εκπαιδευτικούς σκοπούς.

 

Για  περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.