Φυλάκια – Εκδοτήρια εισιτηρίων

Guard Cabins - Box Offices -Φυλάκια - Εκδοτήρια εισιτηρίων

Φυλάκια – Εκδοτήρια εισιτηρίων

Φυλάκια – Εκδοτήρια εισιτηρίων ως ειδικές στεγαστικές ανάγκες

Αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες των μικρών χώρων.  Είτε για λόγους φύλαξης είτε για περαιτέρω εμπορικούς σκοπούς.  Οι ευέλικτες σειρές προϊόντων “ΕΡΜΗΣ” και “ΑΤΛΑΣ” ενδείκνυνται ως Φυλάκια – Εκδοτήρια εισιτηρίων.  Με υλικά αντοχής και τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζουμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και προστασίας.  Με κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, πετυχαίνουμε την άριστη εναρμόνιση των κατασκευών με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική εμφάνιση των κτιρίων διακρίνονται για την πλήρη ισορροπία ανάμεσα στο άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα και τον άψογο αισθητικό σχεδιασμό.

Φύλαξη και προστασία

Την προηγμένη τεχνογνωσία της EUROtrade S.A. εμπιστεύονται απόλυτα για τις ανάγκες στέγασης των κλιμακίων φύλαξης και ασφάλειάς τους, καθώς και των χώρων υποδοχής τους:

– Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και ιδιωτικές επιχειρήσεις για τη φύλαξη των γραφείων τους

– Δημόσιοι οργανισμοί και νοσοκομεία

– Σχολικά συγκροτήματα και εκπαιδευτικές δομές

– Ιδιώτες για τη φύλαξη των κατοικιών τους

– Πρεσβείες χωρών

Καμπίνες ειδικών απαιτήσεων

Οι πολλαπλών δυνατοτήτων οικίσκοι “ΕΡΜΗΣ” και “ΑΤΛΑΣ” της  EUROtrade S.A. προσαρμόζονται άριστα και στις ανάγκες που προκύπτουν για χώρους έκδοσης εισιτηρίων.    

Ανταποκρινομάστε άριστα στις προκλήσεις, με μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, με επιλογές και δυνατότητες περιορισμού ή εξισορρόπησης τους κόστους, π.χ. με την παράδοση οικίσκων ή άλλων μονάδων σε πακέτα (flat pack).   Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι κύριοι άξονες που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα από την πλευράς μας, είναι:

-Δυνατότητα σχεδιασμού των έργων ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες

-Βέλτιστη σχέση κόστους-ποιότητας

-Επίτευξη μέγιστης λειτουργικότητας, σε συνδυασμό με την ανάλογη αισθητική

Η κατασκευή φυλακίων ή χώρων έκδοσης εισιτηρίων για την τεχνογνωσία της EUROtrade, είναι απόλυτα ενδεδειγμένη για επεκτάσεις σε ήδη υπάρχοντα κτίρια, ενώ θεωρείται ιδανική για μόνιμες κατασκευές.  Η εταιρεία έχει αναλάβει πολύ σημαντικά έργα σε αυτούς τους τομείς, με το χαρακτηριστικό λογότυπό της να διακρίνεται στις εισόδους νευραλγικών κτιρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.