Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής

EUROtrade SA Housing Solutions for Sports facilities

Αθλητικές υποδομές – Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής.

Κορυφαίοι αθλητικοί όμιλοι και ομάδες εμπιστεύονται απόλυτα την EUROtrade S.A. για την κάλυψη των εξειδεικευμένων αναγκών τους. Μας επιλέγουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής και άλλες αθλητικές υποδομές είναι στην κορυφή των απαιτήσεών τους.

Εγκαταστάσεις αιχμής για αθλητικές ομάδες και ομίλους

Κτιριακές εγκαταστάσεις που προσαρμόζονται άριστα στις απαιτήσεις αθλητών, προπονητών και κοινού. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες σε επίπεδο υποδομών. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καλύπτουμε όλο το φάσμα της αθλητικής δράσης, στο πεδίο των κατασκευών. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και παραδίδουμε έργα αιχμής. Με σαφή γνώμονα και προτεραιότητα την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των χρηστών.

Αποδυτήρια Χώροι Υγιεινής.  Έργα ποιότητας.

Ανταποκρινόμαστε και καλύπτουμε άμεσα το πεδίο των επαγγελματικών κατασκευών στους παρακάτω τομείς:

-Αποδυτήρια γηπέδων και γυμναστηρίων
-Χώροι υγιεινής για τους αθλητές και το κοινό (τουαλέτες, ντους)
-Καντίνες
-Κυλικεία
-Καταστήματα, πάσης φύσεως, πώλησης αθλητικού υλικού
-Καμπίνες για κάθε χρήση
-Εκδοτήρια εισιτηρίων
-Καταλύματα κάθε είδους
-Χώροι στέγασης και φύλαξης

Ειδικές προδιαγραφές

Με αιχμή του δόρατος την ασφάλεια και την προστασία, η EUROtrade S.A. προσφέρει μόνιμες ή προσωρινές λύσεις. Σε αθλητικά κέντρα και εγκαταστάσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες των ομίλων και των αθλητικών διοργανώσεων που αυτοί καλούνται να φέρουν σε πέρας. Τηρούμε, όπου αυτό απαιτείται, απόλυτα εξειδικευμένες αντιβανδαλικές προδιαγραφές.

Με ευελιξία, αρτιότητα και αξιοπιστία. Συναρμολογούμε και παραδίδουμε ταχύτατα μεγάλα κτίρια και κατασκευές. Προκατασκευασμένες μονάδες που προσαρμόζονται ανάλογα. Ανταποκρινόμαστε, βέβαια, στις εκάστοτε απαιτήσεις και τις ειδικές προδιαγραφές ασφάλειας, καθώς διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στο εν λόγω αντικείμενο. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η λειτουργικότητα των χώρων και των κατασκευαστικών επιλογών, καθώς και η αποδοτικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες αναλαμβάνουμε.

Με αίσθημα ευθύνης, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα αυτό, παρέχοντας βέλτιστες λύσεις ποιότητας. Τα υψηλού επιπέδου standards που πληρούνται, διασφαλίζονται από την τεχνογνωσία και την άριστη κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Οι επενδύσεις και η συνεισφορά μας σε έργα αθλητικών κτιριακών εγκαταστάσεων ανταποκρίνονται πλήρως σε υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και απόλυτα ειδική, κατά περίπτωση, σχεδίαση και προγραμματισμό.