Σταθμοί Διοδίων

EUROtrade SA Olympia Road Toll Booths 005

Σταθμοί Διοδίων

Κατασκευές ορόσημα στους οδικούς άξονες

Στα μεγαλύτερα κατασκευαστικά οδικά έργα, από την Ολυμπία και την Εγνατία Οδό μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, η EUROtrade S.A. έχει αφήσει το στίγμα της. Με τις φορητές καμπίνες που κατασκευάζει για να λειτουργήσουν ως Σταθμοί Διοδίων, δραστηριοποιείται στον εν λόγω κλάδο από το 1994. Η παρουσία των προϊόντων της είναι αισθητή σε αυτοκινητόδρομους, κομβικούς οδικούς άξονες και διεθνή έργα υποδομών. Οι μεταλλικοί οικίσκοι, ποικίλων διαστάσεων και μορφολογίας, προσαρμόζονται ανάλογα στις ανάγκες των οδικών έργων.

Σταθμοί Διοδίων, αντοχή και εμπειρία.

Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα υλικών και εξελιγμένης τεχνογνωσίας, προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ανθεκτικότητα στις κατασκευές. Η EUROtrade S.A. αποτελεί αξιόπιστο εταίρο και συνεργάτη των κορυφαίων κατασκευαστικών κοινοπραξιών, επισφραγίζοντας με τα προϊόντα της την ομαλή λειτουργία των σημαντικότερων εγχώριων Σταθμών Διοδίων. Πρόκειται για καμπίνες που αντέχουν στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τα φυσικά φαινόμενα. Είναι απόλυτα συμβατές με τις διεθνείς προδιαγραφές και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, παρέχουν αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Τα 24 χρόνια συνεχούς εμπειρίας της EUROtrade S.A., στον τομέα της κατασκευής Σταθμών Διοδίων, την καθιστούν ισχυρό “παίκτη” στην κατηγορία της και σημαίνουσα δύναμη στις φορητές και επείγουσας ανάγκης κατασκευές αυτού του τύπου.

Αυστηρά χρονοδιαγράμματα

Με εγνωσμένη εμπειρία και αξία στο χώρο των επαγγελματικών κατασκευών και της βιομηχανίας, η εταιρεία ακολουθεί πιστά τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που προστάζουν τα οδικά έργα αιχμής στα οποία λαμβάνει μέρος. Οι λύσεις που προσφέρει, δεν εξαντλούνται με την παράδοση των έργων. Διαθέτει τμήμα after sales υποστήριξης για τα προϊόντα μας. Παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες συντήρησης, αποδίδοντας προστιθέμενη αξία σε κάθε δράση της.

Παραγωγική ικανότητα

Η EUROtrade S.A., με ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εργοστασιακές και γραφειακές εγκαταστάσεις, έχει παραγωγική ικανότητα για άμεση παράδοση μεγάλου αριθμού κατασκευών. Με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Συνέπεια. Ευελιξία. Επεκτασιμότητα. Τα πρότυπα συστήματα μείωσης κόστους που έχει υιοθετήσει, της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της στις πλέον συμφέρουσες τιμές.